Cr Donuyor

CofnesV

Oduncu
Katılım
25 Tem 2021
Mesajlar
1
Beğeni
0
Puanları
10
S.a arklar cr yi açıyorum arazi yükleniorda kalıyor driverler vb. güncel yapmadıgım şey kalmadı ne yapabilirim ? 1 yıldır cr ye giremiyorum bu sıkıntı yüzünden
 

Ekli dosyalar

rosewald

Kömür madencisi
Katılım
25 Haz 2021
Mesajlar
5
Beğeni
3
Puanları
80
Merhaba,

Aşağıda bulunan adımlara göz atabilirsiniz;

1-) Oyuna vermiş olduğunuz ram miktarı gereğinden az veya fazla olabilir. Hesap giriş ekranında bulunan ayarlar menüsü (çark sembolü) üzerinden mevcut ram miktarını düzenleyebilirsiniz.

2-) Aygıt yöneticisi üzerinden donanımlara ait güncel sürücülere ulaşamıyoruz. Cihazınızın donanımlarına ait web siteleri üzerinden uygun ve güncel sürücüleri kurunuz.

3-) Antivirüs yazılımı kullanıyor iseniz devre dışı bırakmanız gerekmektedir. Çeşitli antivirüs yazılımları, oyun dosyalarını zararlı yazılım olarak algılayıp kaldırabilir. Eksik oyun dosyaları sebebi ile giriş yapamıyor olabilirsiniz.

4-) Zararlı yazılım sebebinden dolayı Java ile iletişim kurulamıyor olabilir. cihazınızı sıfırlamayı (formatlamayı) deneyebilirsiniz.

5-) "Denetim masası > Programlar" yolunu izleyerek cihazınızda bulunan mevcut Java sürümünü kaldırınız. CraftRise Launcher'ı ile cihazınıza uygun Java sürümünü ücretsiz bir şekilde kurabilirsiniz.

6-) "Başlat > Çalıştır > %appdata%" yolunu izleyerek ".craftrise" dosyasını kaldırınız. CraftRise Launcher'ını yönetici olarak çalıştırınız ve kurulumun tamamlanmasını bekleyiniz.

Sorununuz hâlâ çözülmedi ise buraya tıklayarak destek sayfası üzerinden sorununuz ile ilgili bir destek talebi oluşturabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst