EternalPvP - Yepyeni bir KitPvP Deneyimi, Bol çeşitlilik ve Özel Texture Pack ile!

RaulRozsak

Oduncu
Katılım
3 Tem 2020
Mesajlar
1
Beğeni
0
Puanları
0
5957

5958

Tazı: Hareket hızı en yüksek kittir ve zıplama bonusu bulunur.Bunun yanında hasarı koşarken artar ve kritik vuruş yapabilir (Kritik şansı ve hasarı, sağlığı düştükçe artar.) Vur-kaç için idealdir.
5959

Tazının Limit Yeteneği, 9 saniye boyunca %20 hız kazanmasını sağlar ve kritik şansını tamamen değiştirir.Eğer yetenek süresince sağlığı yüksekse kritik hasar veremez, ancak sağlığı 7 kalbin altındaysa sabit %70 kritik şansına sahip olur.
Tazının sağlığının düşmesiyle hem kritik şansı, hem de kritik hasarı artar.
Zıplama bonusu (2 bloğa kadar) ve hareket hızı onu çok iyi bir suikastçı yapar.
Avcı: 3 Ok fırlatabilen yaya, oklarının hasarı giderek artan ve hasarı menzile göre artan bir arbalete sahiptir.Çok-yönlü kırılgan nişancı.
5960

Avcının 3 oku da aynı rakibe hasar veremez.
Arbaletinin hasarı kurban ne kadar uzaksa o kadar artar ve kafadan vuruşlarda ekstra hasar verir, bunun yanında çok uzun bir yeniden doldurma süresine sahiptir.Avcının oklarındaki kademeli hasar artışı arbalette de etkili olur.
★ Çimenlik, yeşil alanlarda gezinirken yenilenme ve hareket hızı bonusu kazanır.
Kundakçı: Çok yüksek ani hasara sahip, kombolu yakıncı/pusucu.
5961

Kundakçı tutuşturma çubuğuyla rakipleri yakabilir, yanma süresi rakibin yanmadan önceki sağlığına oranla artar (Yüksek sağlık - Çok yanma Süresi), diğer kundakçıları sabit 1 saniye ile yakar.
Kundakçı alev hasarından etkilenmez, ancak hala yanabilir.Hareket hızı düşük olduğundan öldürmelerini pusu yaparak veya küçük alanlarda alabilir.
Kundakçının baltası yanan hedeflere 3 kat daha fazla hasar verir, bu da onu yakın mesafede tehlikeli bir unsur yapar.
Fantom: Görünmez, ortalıkta istenmeyen hasarı çok yüksek ve arkadan bıçaklamada ekstra hasar veren hayalet suikastçı.
5962

Fantomun görünmez olması, fark edilemez olduğu anlamına gelmez.Oklanmak, koşmak, hasar almak ve hatta adım sesleri yerini belli eden faktörlerdendir.
Arkadan bıçaklamadaki ekstra hasarı çok yüksektir, ancak bekleme süresi vardır.
Fantomun ek olarak %20 hareket hızı bonusu bulunur.
Bostancı: Çok yükseklere zıplayan ve alacağı düşme hasarının 3 katını rakibe vuran bir pusucu-savaşçı.
5963

★ Bostancı, zıplama yüksekliğini slotlarla ayarlayabilir.
★ Bostancı, üstüne düştüğü rakiplere düşme hasarının 3 katı kadar bir hasar verir
★ Bostancı, havadayken küreğiyle ekstra hasar verir.
Blood: Kendi sağlığı karşılığında, atılma yapabilen ve neredeyse durdurulamaz derecede yüksek hasar verebilen kullanımı zor bir suikastçı.
5964

★ Blood, eğer sağlığı çok düşükse atılmasını gerçekleştiremez.Sağlığı düşük olduğunda, daha yüksek ancak daha yavaş atılmalar gerçekleştirir.Eğer yere çabucak inerse otomatik olarak aynı güçte bir atılma daha gerçekleştirir.
★ Blood'ın lanetli kılıcı, kullanımda sağlığını devamlı olarak emer ve çok yüksek hasar verir.Bu kılıçla yapılan her öldürme, Adrenalin eğer kullanılmışsa geri kazandırır.
★ Yenilenme hızı çok yüksektir ve Medkit yerine Adrenalin bulundurur.Adrenalin kullanımında 4 saniyeliğine bir dahaki vuruşunun hasarını arttırır.Etkisi bittikten sonra 10 saniyeliğine hasar veremez.
Gladyatör: Yayı zırh deler ve kılıcı rakibi havaya fırlatır, altın elmaya sahiptir.Yay ve kılıcını beraber kullanırsa çok daha etkili olan savaşçı.
5965

★ Gladyatör, 1 altın elmaya sahiptir ve her yakın dövüşlü öldürmelerde 1 altın elma daha kazanır.Altın elmanın yanında, küçük bir miktar da ok kazanır.
★ Gladyatörün okları sınırsız değildir, yayı rakibin zırhının tamamını görmezden gelir, bu da Ayaz gibi zırhı çok yüksek kitleri bile birkaç vuruşta öldürebilmesine olanak sağlar.
★ Gladyatör'ün kılıç vuruşu, rakibe işaret ekler, bu işaret yay ile vurulduğunda ekstra hasar olarak rakibe döner.
★ Gladyatör'ün yay vuruşu, rakibe işaret ekler, bu işaret kılıç ile vurulduğunda ekstra hasar olarak rakibe döner.
Savaşçı Kral: Rakibi bayıltıp havaya fırlatabilen, ve bu esnada (havada olduğu sırada) ekstra hasar verebilen ve gerektiğinde hasarları bloke edebilen çok yönlü,kombolu dayanıklı bir savaşçı.
5966

★ Savaşçı Kralın zırhı her ne kadar öyle görünmese de yüksektir ve medkit,bandaj yerine pasif yenilenmesi vardır.
★ Savaşçı Kralın "Ejderin Yolu" yeteneği, sağ tıklandığında yakınındakileri havaya kaldırır ve işaret ekler.Bu esnada zıplama bonusu kazanır, eğer havadayken işaretli rakibe vurursa (zıplayarak) ekstra hasar verir.
★ Savaşçı Kralın "Shunpo" yeteneği, sağ tıklandığında yetenek esnasında kendisini dokunulmaz yapar ve yavaşlatma,yanmayı kaldırır.Yetenek esnasında ve bittikten hemen sonra bir dahaki vuruşu ekstra hasar bonusuna sahip olur.
Ölümsüz: Yeteneğini kullandığında bir süre ölümsüz olabilen, düz vuruşundan çok zırhındaki dikenleri hasar veren ve rakipleri yeteneğiyle kendine çekebilen dayanıklı savaşçı.
5967

★ Ölümsüz biraz yavaştır ancak tırpan yeteneği, hasar verdiği ilk rakibi kendisine çeker ve yavaşlatır, bu da hareket hızı dezavantajını ortadan kaldırır.
★ "Kutsanma" yeteneğini kullandığında 7 saniyeliğine yenilmez olur, etki bittikten sonra 4 saniyeliğine de ekstra sağlık kazanır.
★ Ölümsüzün bir de yenilenemeyen ve tek-kullanımlık Ölümsüzlük Totemi bulunur.
★ Ölümsüzün hasarında etkisi olan kendisi değil, rakiplerdir, çünkü dikenleri düz vuruşundan daha fazla hasar verme kapasitesine sahiptir.
Golem: Kalkan kullanabilen ve birden fazla kitle kontrolü bulunan ani-hasarlı dayanıklı savaşçı.
5968

★ Golem, kalkanını tuttuğu esnada özel hasar türlerinden %100 (kart,bıçak,mermi), oklardan %75 ve yakın dövüş silahlarından %50 daha az hasar alır.
★ Kalkanını tutmuşken aldığı hasarlar şarjına eklenir.Şarjı ne kadar yüksekse bir dahaki yetenek/düz vuruşunun hasarı o kadar artar ve artan hasar kadar da sağlık kazanır.
★ Golemin diğer yetenekleri hasar vermenin yanında rakibi havaya kaldırırlar, bu havaya kaldırma süresi kullanıcının kombosuna göre artar.
★ Golemin hareket hızı düşük olduğundan, yeteneklerinin tamamı menzillidir.
Elementalist: Okları belirli bir uzaklığa ulaşınca hedefe doğru sihirli bir şekilde yönelen, ve oklarının etkisini (yakma,bayıltma,yer değiştirme) ayarlayabilen dayanıksız bir nişancı.
5969

★ Elementalist, 3 farklı yaya sahiptir.Gece görüşü vardır ve zırhı düşüktür.Bununla birlikte hareket hızı da birazcık düşüktür.Oklarının büyülü bir şekilde rakibe gidebilmesi için belirli bir uzaklıkta olması gerekir.
★ Yıldırım: İsabet ederse küçük bir şansla rakibin olduğu alana yıldırım çarptırır.Yıldırım, sadece görsel değildir ekstra hasar da verir.Ayrıca rakibi biraz da iter.
★ Kitleme: İsabet ederse kesin bir şansla 2 saniyeliğine rakibi kör eder ve zayıflatır.
★ Yer Değiştir: Isabet ederse rakiple yer değiştirir, bu yayın hasarı diğer yaylarına göre daha azdır.
Sihirbaz: Hızlı ve harika bir dürtme yeteneğine (çoklu kart fırlatma) sahip olan, yetenek etkilerine bağlı agresif oynanışlı bir büyücü.
5970

★ Sihirbaz'ın hareket hızı diğer kitlere oranla (Tazı hariç) daha fazladır, ve kiti aldığı zaman ekstra 6 geçici kalp ile başlar.Yakın dövüşlü öldürmeleri, ona ekstra geçici kalp kazandırır.
★ Poker Hilesi: Sihirbaz hızlı bir şekilde birden fazla kart vuruşu yapar.Kartların gidişatı dağınık olmakla beraber yeteneğin bekleme süresi 10 saniyedir.
★ Sihirbaz'ın yakın dövüş ekipmanı'nın hasarı düşüktür ancak Knockback'i (ittirmesi) fazladır, bu da yeteneği bekleme süresindeyken gelen yakıncıları kolayca savuşturmasını sağlar.
★ Ölümcül Sihir: Sihirbazın bu yeteneği bakılan yöne doğru alev ateşlemesidir.Eğer isabet ederse, Poker Hilesi yeteneğini güçlenir; isabet oranı, yetenek süreci, hasarı artar.
Stardust: Rakibin elindeki ekipmanı küçük bir şansla düşürebilen ve sağlığını anında doldurup ikinci bir hayata başlayabilen gıcık bir savaşçı.
5971

★ Stardust'a karşı yapılan yakın dövüş saldırıları rakibi kısa süreliğine zayıflatır ve yavaşlatır.Eğer rakibin hasarı düşükse, rakip bu esnada saldıramayacaktır.
★ Stardust küçük bir şansla rakibin o anda tuttuğu ekipmanı düşürebilir.Düşüren ekipman, geri alınamaz.
★ Stardust'ın Akkor yeteneği, kullandıktan sonra tüm sağlığını doldurur ve üzerindeki tüm kötü etkileri siler.Sonrasında 3 saniyeliğine hız bonusu kazanır.Bu yetenek, ölümden tehlikeli durumlarda kitin tek kurtarıcısıdır ve rakibin ekipmanını düşürmek, öldürmek için riske girmesindeki yardımcı etken de bu yeteneğidir.
Blade: Düz vuruşları rakibin yetenek kullanmasını önler, 2 aktif yeteneğe sahiptir ve yetenek kullanımı esnasında dokunulmaz olur.Zor, riske girilmesi gereken bir suikastçı kitidir.
5972

★ Blade'in düz vuruşları rakibi "Düello Modu"na sokar.Düello modundaki kitler, aktif yeteneklerini 4 saniye boyunca kullanamazlar bu nedenle birçok kitin counterı olma potansiyeli taşır.
★ Kılıç Fırtınası: Blade kılıcına sağ tıkladığında Etrafına düz vuruşu kadar vuran bir alan hasarı verir.Biraz da iter.Bu esnada dokunulmaz olur.Düello modundaki rakiplere ekstra hasar verir.Bekleme süresi 14 saniyedir.
★ Hayalet İdam: Blade yeteneğini kullandığında ileriye doğru atılır.Bu atılma, kullanıcıyı yerde olmaya zorlar.İlk çarptığı hedefe yüksek hasar verir.Blade, bu süreç esnasında görünmez ve öldürülemez olur.Eğer yeteneği kullanıp birini öldürürseniz yetenek otomatik olarak tekrar aktif olur ve sağlığınız tamamen dolar.
Gölge: Tek bir yeteneğiyle Karanlık geceyi getirebilen, karanlık gece esnasında güçlenen ve zehri yüksek olan yetenek etkilerine bağlı bir pusucu-suikastçı.
5974

★ Gölge'nin temel saldırıları, rakibe zehir aşılar (Her saldırıda zehrin süresi birikir)
Gece Çöküyor: 50 blokluk alanda kendi hariç herkesi 5 saniyeliğine kör eder.Bu esnada 6 saniyelik hasar ve hareket hızı güçlendirmesi kazanır.Bekleme süresi 30 saniyedir.Zehir ile birlikte birleştirildiğinde hasarı karanlık gece esnasında çok yüksektir.
★ Gece esnasında zehir etkisinin süresi ve etkisi güçlenir.Ayrıca Limit yeteneğinin hasarı da artar.
Gunslinger: AK-47 ye ve güçlü bombalara sahip orta zırhlı ve yüksek itiş gücüne sahip nişancı.
5975

★ Gunslinger'ın silahı yakıncıların baş düşmanıdır, iyi hasar vermekle beraber knockback (ittirme) side etkilidir.Kötü yanıysa silahının 3.5 saniyelik reload (doldurma) süresine sahip olması.
★ Gunslinger'ın 10 tane normal bombası bulunur, bu bombalar ufak bir gecikmeyle yere atıldıktan sonra patlarlar.Yakınlığa göre daha fazla hasar verirler.Silahla öldürmeler, ona ekstra bomba kazandırır.
★ Gunslinger'ın 1 tane de atomik bombası bulunur, bu bomba patladığında normal bombalar kadar hasar veremez, ancak 12 tane normal bombaya ayrılıp iyi bir alan hasarı verirler.
★ Silahının ateşlerken kendisine etki eden tepmesini kullanarak normalde ulaşılamaz olan yüksekliklere çıkabilir.
Desperado: Kafadan vuruşları 3 kat daha fazla hasar veren, kamuflaj yapabilen keskin nişancı.
5976

★ Desperado'nun keskin nişancı tüfeğinin kafadan vuruşları, vücut vuruşlarından 3 kat daha fazla hasar vermekle beraber, Kafadan vuruşları eğer hayatta kalırsa rakibi daha fazla ittirir.Silahını yeniden doldurmadan önce sadece 3 vuruş yapabilir ve yeniden doldurma süresi 1.5 saniyedir.
★ Desperado'nun Kamuflaj ekipmanı, eline aldığında ismini ve vücudunu görünmez yapar.Birazcık da hareket hızı bonusu kazanır.Bu yetenek, saklanmışken ve iyi bir pozisyondayken, rakibe yakalanmamak için kullanılır.
★ Desperado'nun 3 tane de flaş bombası bulunur.Atıldığında biraz gecikmeyle patlar (hasar vermez) ve yakındakileri 4 saniyeliğine yavaşlatır ve kör eder.Bu bombalar eğer kullanıcı yakındaysa kullanıcıyı da kör eder.
Madman: Sahte ölüm yapabilen ve önceliği öldürme çalmak/öldürmek olan öldürdüğünde güçlendirmeler kazanan bir savaşçı.
5977

★ Madman'in ismi ve vücudu gözükmez.Bu da ona saklanma ve kimseye fark ettirmeden olaya karışma imkanı sağlar!
★ Madman Sahte Ölüm ekipmanını elinde tuttuğu sırada, bir sonraki hasardan çok daha az etkilenir.Rakibe ölüm mesajı gider (öldürme serisi olarak da sayılır) ve 3 saniyeliğine tamamen görünmez olur ve hız bonusu kazanır.
★ Madman'in öldürmeleri onun maksimum sağlığını bir süreliğine 2 katına çıkarır, kısa süreli hız ve kuvvet bonusu kazanır.Bu da Madman'in kısa bir sürede katliam çıkarmasını mümkün kılar! Öldürmeler ayrıca bir şansla da sahte ölümü geri kazandırabilir.
Vampir: Haritada özgürce Elitra ile uçabilen ve süzülebilen düz vuruşları rakipten can çalan zırh olarak biraz zayıf bir savaşçı.
5978

★ Vampir elitra ile uçabilme kabiliyetine sahiptir ancak uçtuğu sırada arkasında küçük, beyaz bir iz bırakır.
★ Vampir'in Süzülme yeteneği elinde tuttuğu esnada yavaşça havalanmasını sağlar.Böylelikle de tehlikeli durumlardan biraz gecikmeyle de olsa kaçabilir veya uçmak için uygun bir alana çıkabilir.
★ Vampir'in can çalması kendini hayatta tutabilecek kapasitede yüksektir. Yaptığı her öldürme maksimum sağlığını (en fazla 3 olmak üzere) +1 kalp arttırır.
Kai: 4 Aktif yeteneği bulunan ve kitle kontrolünde & alan hasasarında çok güçlü, tamamen yetenek etkilerine bağlı dayanıksız bir büyücü.
5979

★ Kai'nin düz vuruşları çok güçsüzdür, zırhı ve hareket hızı azdır ve 9 kalbi vardır.Ancak büyüleri, onun korunmasında ona yardımcı olur!
★ Ölüm Işını: Tırpanıyla sağ tıkladığında baktığı yöne doğru cisimleri delip geçen ve bir rakibe isabet ettiğinde ona kısa süreli körlük veren, hasarı & bekleme süresi az bir yetenektir.
★ Ölülerin Hediyesi: Kullandığında baktığı yöne doğru yerden 6 adet diken çıkarır.Bu dikenleri tutturması zordur ancak isabet ettiklerinde yüksek hasar verirler.Ortal seviyede bir bekleme süresine sahiptir.
★ Yukarıdan Gelen Ölüm: Baktığı yönü bombalayan, havadan ölüm ışınları çıkarır.Bu ölüm ışınları sadece o yerde kalırlar, isabet ettiklerinde iyi bir hasar verirler ve 4 saniye sürer.Uzun bir bekleme süresine sahiptir.
★ Pulsar: Kai, baktığı yerde bir karadelik oluşturur.Karadelik, yakınındaki tüm oyuncuları (havada olsalar bile) merkezine çeker.Becerinin hasarı yoktur ancak diğer tutturması güç yetenekleri isabet ettirmek için kullanıldığında çok etkili olur.Uzun bir bekleme süresine sahiptir.
Chronoshifter: Rakibin saldırı ve hareket hızını çalabilen ve zaman yolculuğu yapabilen gıcık bir büyücü.
5980

★ Chronoshifter'ın düz vuruşları kendisine hareket hızı ve saldırı hızı sağlarken, rakibinin hareket hızını ve saldırı hızını azaltır.Bu etki, her vuruşta birikir.
★ Fani Zaman: Chronoshifter, sağ tıklayarak bulunduğu zamanı kaydeder.Sol tıkladığındaysa kaydedilen zamana ışınlanır.Işınlandığında, o anki efektleri kaldırılır ve sağlığı kadar geçici sağlığa sahip olur (20 kalp 10 u geçici).Bu yeteneğin bekleme süresi 13 saniyedir.Bazı bölgelerde, zaman kaydedilemez.Bu yeteneği, rakiplerini çok uğraştırır ve büyük haritalarda rakipleri için çok büyük sıkıntı çıkarır.
★ Chronoshifter'ın düz vuruşları rakibin limit puanını 1 azaltır.
Illuzyonist: Bıçak fırlatabilen ve yeteneği sayesinde fırlattığı bıçakları tekrar alabilen reflekslerinizin iyi olmasını gerektiren, birden fazla atılma/ışınlanma ya sahip bir suikastçı.
5981

★ Illuzyonist'in 4 tane bıçağı bulunur ve bu bıçakları sağ tıklayarak baktığı yöne doğru fırlatabilir.Fırlatılan bıçaklar, iyi hasar verirler ve bir daha geri dönmezler.
★ Illuzyonist'in Kutsal Bıçağı, rakibin kayıp sağlığına oranla çok daha fazla hasar verir.Ayrıca, kayıp sağlığına oranla bir miktar sağlık da kazanırsınız.
★ Hançerleri Geri Toplama: Illuzyonist, bu yeteneği kullandığında baktığı yöne doğru orta-mesafeli bir ışınlanma gerçekleştirir, 4 bıçağını geri alır ve kısa-mesafeli bir atılma yeteneği (3 e kadar birikebilir) kazanır.
Lycanthrope: Sağlığı düştükçe daha fazla hasar veren ve atılma yapan tamamen düz vuruşa dayalı Kurt adam.
5982

★ Lycanthrope eğer sağlığı azsa çarptığı ilk hedefte duran çok kısa bekleme süreli bir hasarlı bir atılma gerçekleştirir.Ayrıca hasarı artar ve hasar direnci kazanır.
★ Canı düştükçe hasar direnci %20/%40/%60 a kadar artar.
★ Canı düştükçe atılma hasarı da artar.Sağlığı yüksek iken hasarı pek fazla değildir.
Flatliner: Ruhunu bedeninden ayırıp özgürce rakiplere musallat olabilen savaşçı.
5983

★ Flatliner, sağlığı tam iken ve bekleme süresi bitmişken, baltasına sağ tıklayarak kısa bir atılma yapıp bedenini olduğu bölgeye bırakıp ruh formuna girer.Ruh formundayken, uçabilir ve %20 hız bonusu kazanır.Eğer özel bir durum olmazsa 20 saniye sonra bedenine tekrar geri döner.Bedeni öldürülmüşse, ruh da ölecektir.
★ Ruh formundayken 5 vuruş sonra ruh formundan çıkar ve bedene birkaç kısa süreli kötü etkiyle geri döner.
★ Ruh Formundayken 2 ekipman kullanabilir, (Normal formda bu ekipmanları kullanamaz).Kılıcı rakibe korku etkisi verirken (Kameranın devamlı olarak sallanması), yeteneği çevresindekilere hasar vererek bedenine geri dönmesine sebep olur.
Cheergunner: Silahının geri tepmesi sayesinde ani atılmalar gerçekleştirebilen, rakipleri havaya kaldırıp silahıyla vurduğunda kritik hasar veren ve takım arkadaşlarını destekleyebilen nişancı/destek.
5984

★ Şenlendirici Sopasını kullanarak, rakibi iter ve havaya kaldırır.Bu ekipmanın vuruş bekleme süresi 3 saniyedir.
★ İşaret Fişeğiyle havadaki rakiplere ekstra hasar verir ve biraz da geçici sağlık kazanır.
★ İşaret Fişeğinin tepmesini kullanarak kaçabilir veya ulaşılamaz yüksekliklere ulaşılabilir.
Taklitçi: Rakiplerinin özelliklerini kopyalayabilen ve sürekli ışınlanabilen, öldürme çalma odaklı çok kırılgan kit.
5985

★ Kusursuz Kopya yeteneğini kullanarak, dokunduğu rakibin özelliğini 60 saniyeliğine kopyalar (Bazı kopyalanmış özellikler esaslarından daha güçlü olurlar) .Bu yeteneğin bekleme süresi 15 saniyedir.
★ Öldürdüğü rakibin sağlığını 60 saniyeliğine çalar, çalınan sağlıklar birikemez, sadece süresi artar.
★ Kazmasına sağ tıklayarak 5 saniye bekleme süreli ışınlanma gerçekleştirir, böylece duvarların içinden geçebilir.
5986

5987

5988

5989

5990

5991

5992

5993

5994

(Hepsi El Yapımıdır) Spawn:
5995

5996

Kitler Bu kadar Az mı?
Hayır, Sunucumuzda şu an 23 tane farklı oynanış ve öğrenme sürecine sahip kit var.Açılış haftasına özel hepsi bedava.Tüm kitlerin resimlerini koyamadık çünkü bir resim limiti var.Fotoğraftaki bazı kitlerin yetenekleri de güncel olmayabilir, çünkü dengeleme değişiklikleri sebebiyle sıkça değiştiriliyor kitler.Bizzat sunucuya gelip 27 kiti de denemenizi tavsiye ederim.
En Güçlü Kit Hangisi?
Sunucumuzda "En Güçlü Kit" diye bir şey yok, bedava olmayan kitlerin bile counterları (antileri) var.Her kitin iyi ve kötü yanları var.Ancak bir kiti kullanırken gerçekten iyiyseniz ve o kitin mekaniklerine alıştıysanız anti-kitlerinizi bile yenebilirsiniz.Herhangi bir kite alışınca fark edeceksiniz ki En Güçlü Kit, elinizdeki kitmiş meğerse.
Neden 1.12?
Sizlere en iyi KitPvP deneyimini yaşatmak için, alanında en iyi olan pluginleri kullanıyoruz.Builderımızın tavsiyesi, azalan hack clientleri ve sürümü hassas olan pluginlerimiz sebebiyle 1.12 yapmaya karar verdik.Ancak sunucuda 1.8 PVP si aktif olduğu için fazla bir etki edeceğini sanmıyorum.
Sunucu Kaç GB? Slot?
Sunucumuz şuanlık 5 GB, sizlerin desteklerinizle arttırmayı düşünüyoruz.Slot, 200 yazsa da sınırsızdır.
Neden KitPvP?
Günümüz PvP serverlarında kazanmak için tek bir şey yapmanız gerekiyor, sadece bir şey: Aşırı fazla sayıda sol-tık.PvP nin bundan ibaret olmadığını, monoton demir kılıç + demir set yerine oyuncuları stratejik düşünmeye davet ediyoruz.
VIP Var mı? P2W mi?
V.I.P olarak "Yıldız Üye" rütbesi satın alınabilir.Yıldız Üyeyle birlikte birkaç görsel avantaj ve 9 kite daha erişme hakkı kazanıyorsunuz.Ancak, bu 9 kitin counterları bedava verilen kitler arasında yer almakta.Yani Sunucumuz Pay-to-win değil.Seçtiğimiz 9 kiti de, mekanikleri çok daha farklı ve eğlenceli oldukları için seçtik
Yetkililer Aktif mi Alım var mı?
Yetkililerimiz gün içerisinde çoğu zaman aktiftirler ve sabah 12 den gece 12 ye kadar sunucuya girdiğinizde herhangi bir yetkiliyi çevrimiçi görme imkanınız çok yüksektir.Her yetkili, aynı zamanda bir rehber görevi de görür, yani soru sormaktan çekinmeyiniz.Alımlar şuan rehberden başka olmamakta ancak gelecekte oyuncu sayısı çoğaldıkça alımlar olacaktır.Sunucumuzda saygılı ve etik bir oyun ortamı bulunmaktadır.
IP: eternalpvp.keyubu.com
Sürüm: 1.12 (ama 1.8 PvP'si mevcut).
 

Ekli dosyalar

Üst