Minecraft 1.20 ne zaman çıkacak? Yeni özellikler!

EnesBen

Kömür madencisi
Katılım
7 Ağu 2022
Mesajlar
23
Beğeni
9
Puanları
455
MINECRAFT 1.20 ÇIKIŞ TARİHİ AÇIKLANDI
Minecraft live 2022 etkinliğinde, Minecraft 1.20 sürümünün çıkış tarihinin 2023 yılının başları olarak belirlendi. Minecraft 1.20 sürümü ile beraber Alex ve Steve karakterlerinin yanı sıra 7 yeni karakterin daha eklenileceği duyuruldu. Ayrıca bunun dışında oyuna birçok yeni özellik eklenecek.

1.20.jpg


İşte Minecraft 1.20 Sürümünde Gelecek Bazı Yenilikler
Yeni eşya: Asılı Tabela

Yeni eklenen asılı tabela imajları ile yapılarınızın daha şık ve dikkat çekici olmasını sağlayabilirsiniz. Artık arazi satışı yaparcasına koymuş olduğumuz dik sopa görünümlü tabelalara ihtiyacımız yok

minecraft1.jpg


Yeni ahşap türü: Bambu
Bu kullanışlı ahşap türü, ilerleyen zamanlarda bir çok yeni yapıda ev kullanılacağa benziyor. Göz zevkinizi normalden daha çok arttırabilirsiniz üstelik bu yapılar Orman biyomuna ayrı bir renk katacak gibi görünüyor.

minecraft2.jpg


Yeni tekne: Sal

Bu sal sayesinde denizlerde daha fazla hakimiyet kurup deniz üzerinde geçirdiğiniz zamanlardan daha fazla keyif alacaksınız ve bir korsan gibi aradığınız hazineyi daha hızlı bulacaksınız.
16036


Yeni blok: Yontulmuş kitaplık
Bu kitaplık bloğu sayesinde evlerinize renk katan dekorasyonlar yapabilirsiniz. Bizce eski kitaplıktan çokta bir farkı yok gibi ama hava atmak için kullanabilirsiniz.

minecraft4.jpg


Yeni hayvan: Deve

Harika !! çölde köylülerden çektiğimiz çile bitmedi sanırım at bulamazsak deve ile dört nala koşmaya başlayacak gibi görünüyoruz :) Tam olarak gördüğünüz gibi oyuna deve ve küçük yavruları eklenecek. Hepinizin bunları çiftleştirmeye çalışacağını biliyoruz umarım bu sahnelere çok fazla ev sahipliği yapmazsınız. Devenin tam olarak işlevini bilinmemesi ile beraber ilerleyen zamanlarda ya da sürüm yayınlanması sonrasında belki evcilleştirebilir ve eşyalarımızı taşıyabiliriz

minecraft5.jpg
 
Üst