Sadece Minecraft'ı Değil, .minecraft Klasörünü de Komple Silmelisin.Merhaba orjinal minecraftım nedense gri ekranta takılıyor 2 kez sildim kurdum javayı da sildim kurdum olmadı yardım ederseniz sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 8933
Şimdiden Teşekkürler
bunu 2-3 kez yaptım sen diyince 1 kez daha yaptım olmadıSadece Minecraft'ı Değil, .minecraft Klasörünü de Komple Silmelisin.
Nasıl Sileceğini Bilmiyorsan Alttaki Adımları İzle:
1-) Windows Arama Yerine Çalıştır Yazıp Aç.
2-) Açılan Pencereye %appdata% Yazıp Tamam De.
3-) Tüm Bunları Yaptıktan Sonra İse En Üstteki .minecraft Klasörünü Komple Sil.
4-) Silindikten Sonra Minecraft'ı Tekrardan İndir.
5-) Son Olarakta Oyunu Açıp Giriş Yap.
Yinede Olmadıysa Bana Yaz.
İyi Günler![]()
Güvenlik Duvarı İzinleri Java İçin Açık mı ?bunu 2-3 kez yaptım sen diyince 1 kez daha yaptım olmadı![]()
hepsi kapalıGüvenlik Duvarı İzinleri Java İçin Açık mı ?
Eğer Açık Değilse Veya Emin Değilsen Güvenlik Duvarını Ayarlardan Kapatıp Tekrar Deneyebilirsin![]()
Yeni Minecraft Launcher'ı Java'da kodlanmadığı için Java ile pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.".minecraft" klasörünü silmeyi çözüm olarak düşünmüştüm fakat o da olmadıysa en olanaklı çözüm Minecraft'ı komple Launcher'ı da dahil silip tekrar yüklemek. İyi günler!Güvenlik Duvarı İzinleri Java İçin Açık mı ?
Eğer Açık Değilse Veya Emin Değilsen Güvenlik Duvarını Ayarlardan Kapatıp Tekrar Deneyebilirsin![]()
yeni oturum açıp deniyorum yine aynıYeni Minecraft Launcher'ı Java'da kodlanmadığı için Java ile pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.".minecraft" klasörünü silmeyi çözüm olarak düşünmüştüm fakat o da olmadıysa en olanaklı çözüm Minecraft'ı komple Launcher'ı da dahil silip tekrar yüklemek. İyi günler!
Şöyle bir şey deneyebilirsin:yeni oturum açıp deniyorum yine aynı
Şöyle bir şey deneyebilirsin:
1. Adım: Minecraft Launcher'ının özellikler kısmına gir.
Ekli dosyayı görüntüle 8957
2. Adım: Özelliklerden uyumluluk penceresine gir.
Ekli dosyayı görüntüle 8958
3. Adım: Uyumluluk kutucuğunu işaretleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 8959
4. Adım: Altındaki açılabilir pencereden Windows 8'i seçin.
Ekli dosyayı görüntüle 8960
5. Adım: Uygula butonuna basıp sekmeyi kapatın.
Ekli dosyayı görüntüle 8961
Sorununuzu düzelteceğini umuyorum. İyi günler!
İyi OyunlarEkli dosyayı görüntüle 8964
Sorun Çözüldü Çok Teşekkürler <3
Rica ederim. İyi günler, oyunlar dilerim!Ekli dosyayı görüntüle 8964
Sorun Çözüldü Çok Teşekkürler <3