Pelerin Tasarlama
Merhaba Minecraft-Türkiye üyeleri, Minecraft üzerinde bir çok kişide pelerin bulunmaktadır.
Pelerini kullanabilmek için CraftRise üzerinden satın alabilirsiniz
(Bu aldığınız pelerin sadece CraftRise sunucularında kullanılabilir, eğer tüm sunucularda kullanmak isterseniz Optifine üzerinden satın alın.)
Bu pelerinleri nasıl tasarlıyacağınızı biliyor musunuz?
Bilmiyorsanız bu konuyu baştan sona okuyun.
Adımlar ile Pelerin Tasarlama
Adım 1
Siteye giriş
İlk olarak size vereceğim siteye giriş yapın ve istediğiniz pelerini Flama tarzı olarak tasarlayınız
Siteye ulaşmak için buraya tıklayınız.
Adım 2
Pelerini şekillendirme
Siteye girdikten sonra pelerini istediğiniz şekil ve renge göre ayarlabilirsiniz.
Adım 3
Pelerini indirme
Pelerini kendinize göre ayarladıktan sonra, Share Link'in altında ki bağlantıyı kopyalayın ve verdiğim siteye yapıştırın.
Siteye ulaşmak için buraya tıklayın.
Bağlantıyı yapıştırın ve Enter tuşuna bastıktan sonra, Download'a tıklayın.
Pelerinin arka planını ayarlamak için Top ve Bottom üzerinde oynamalar yapabilirsiniz.
Adım 4
Pelerini yükleyin
Pelerini yükledikten sonra CraftRise sunucularında kullanmak istiyenler, www.CraftRise.tc/market üzerinden pelerin üyeliğini satın alıp kullanabilirler
Tüm sunucularda kullanmak istiyen kişiler Optifine'nin sitesi üzerinden pelerini satın alabilirler.
Optifine pelerini hakkında detaylı anlatım için tıklayın.
Kafa Pelerini
Minecraft üzerinde ki kullanıcı adınızı yazarak, oyunda ki görüntünüzün kafasını pelerin olarak kullanabilirsiniz.
Username yazan yere kullanıcı adınızı yazınız.
Pelerinin arka planını ayarlamak için Background Cape yazan yere tıklayarak renklerden birini seçiniz.
Bu işlemleri bitirdikten sonra Download'a tıklayarak indiriniz.
CraftRise Pelerin Uygulama
Optifine Pelerin Uygulama
Merhaba Minecraft-Türkiye üyeleri, Minecraft üzerinde bir çok kişide pelerin bulunmaktadır.
Pelerini kullanabilmek için CraftRise üzerinden satın alabilirsiniz
(Bu aldığınız pelerin sadece CraftRise sunucularında kullanılabilir, eğer tüm sunucularda kullanmak isterseniz Optifine üzerinden satın alın.)
Bu pelerinleri nasıl tasarlıyacağınızı biliyor musunuz?
Bilmiyorsanız bu konuyu baştan sona okuyun.
Adımlar ile Pelerin Tasarlama
Adım 1
Siteye giriş
İlk olarak size vereceğim siteye giriş yapın ve istediğiniz pelerini Flama tarzı olarak tasarlayınız
Adım 2
Pelerini şekillendirme
Siteye girdikten sonra pelerini istediğiniz şekil ve renge göre ayarlabilirsiniz.
Adım 3
Pelerini indirme
Pelerini kendinize göre ayarladıktan sonra, Share Link'in altında ki bağlantıyı kopyalayın ve verdiğim siteye yapıştırın.
Siteye ulaşmak için buraya tıklayın.
Bağlantıyı yapıştırın ve Enter tuşuna bastıktan sonra, Download'a tıklayın.
Pelerinin arka planını ayarlamak için Top ve Bottom üzerinde oynamalar yapabilirsiniz.
Adım 4
Pelerini yükleyin
Pelerini yükledikten sonra CraftRise sunucularında kullanmak istiyenler, www.CraftRise.tc/market üzerinden pelerin üyeliğini satın alıp kullanabilirler
Tüm sunucularda kullanmak istiyen kişiler Optifine'nin sitesi üzerinden pelerini satın alabilirler.
Optifine pelerini hakkında detaylı anlatım için tıklayın.
Kafa Pelerini
Minecraft üzerinde ki kullanıcı adınızı yazarak, oyunda ki görüntünüzün kafasını pelerin olarak kullanabilirsiniz.
Username yazan yere kullanıcı adınızı yazınız.
Pelerinin arka planını ayarlamak için Background Cape yazan yere tıklayarak renklerden birini seçiniz.
Bu işlemleri bitirdikten sonra Download'a tıklayarak indiriniz.
CraftRise Pelerin Uygulama
Optifine Pelerin Uygulama
Son düzenleme: