Skywars'da aşağı düşen oyuncuların oyun değiştirmesi, oyundan çıkması vb.

Bu açığa maruz kaldım.


  • Kullanılan toplam oy
    1

Subse

Oduncu
Katılım
28 Haz 2020
Mesajlar
3
Beğeni
1
Puanları
30
5831

Öncelikle selamlar ben Alperen ''Subse'' Şavlı, foruma yeni katıldım ve bu ilk konum olacak dolayısıyla konuyu yazarken hata vs. yaparsam aşağıda belirtip sonradan açacağım konularda hatalarımı düzeltmemi sağlayabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Direkt konuya geçiyorum son zamanlarda Skywars oynayan oyuncuların server yetkililerine yakındıkları, sorunu sunucunun CraftRise Discord üzerinden dile getirdikleri durumdur.

Bazı oyuncular normal vuruşla, oltayla veya bir yerden bir yere geçerken yumurta ve kartopuyla vurulduklarında ''/lobi'' yazıp anında lobiye dönüyor, oyundan çıkıyor ve onu düşüren oyuncunun coin, puan ve tp almamasını sağlıyor. Skywars Duo'da ise tek kalan bir takımın ölen 2. oyuncusu izleyici olarak bekliyorsa genelde arkadaşı yine tam düşerken oyun değiştirerek rakibinin yine puan, coin ve tp alamamasına neden oluyor. Bu aralar çok fazla oynamamdan dolayı bahsettiğim açıktan dolayı son 1 haftada tahminimce minimum 70-80 öldürmem çöpe gitmiştir.

Çözüm önerim gayet basit bir şey, birisinden hasar yiyen oyuncu aşağı düştüğünde geçen süre zarfında oyuncu bu açığı yapmadıysa öldürülmüş olarak sayılıp coin, puan ve tpmizi sunucu direkt olarak veriyor. Aynı şekilde hasar yiyen oyuncu hasar yemesinin ardınan geçeceği 5 saniye içerisinde açığı kullanırsa ona en son vuran oyuncuya hakkı olan coin, puan ve tpsi verileceği bir sistem getirilebilir.

Umarım yetkililer bu sıkıntıyı hızlı bir şekilde çözer ve bizi bu sinir bozucu açıktan kurtarır. Ayrıca RiseLauncher gayet güzel olmuş ellerine emeklerine sağlık.
Eleştirilerinizi ve beğenilerinizi bekliyorum bir sonraki açacağım konuya kadar görüşmek üzere. :):)
 
Üst