Evde Yapabileceğiniz Aktiviteler

HzHydraa

Zümrüt madencisi
Katılım
30 May 2019
Mesajlar
279
Beğeni
144
Puanları
700
Hepinize merhaba değerli forum kullanıcıları, ben Hydra.

Bugün son günlerde sık sık karşılaştığımız hatta son günlerde değil baya baya her günümüzün böyle geçmesi artık sıkmaya başladığını hissedebiliyoruz. "Kalk ,yüzünü yıka ,kahvaltı yap ,derse gir ,soru çöz ,oyun oyna, uyu" genellikle günümüz böyle geçiyor çok renkli bir kişiliğimiz ve yenilikçi biri değilsek. Bugün evde neler yapabileceğimiz hakkında konuşmak istiyorum. Dilerseniz hemen geçelim.

1- Kendinizi Geliştirin.
Dur şimdi geliştiririm geliştiririm de nereden başlamam gerek ? dediğini duyar gibiyim, açıkçası bol bol zamanımız var bu bol zamanları daha etkin kullanmak için elimizden geleni yapmamız gerek. Bir işi oldu bitti ye bırakmadan en iyisini yapmaya çalışarak başlaya biliriz. Daha sonra büyük projelerde işimize bu yönümüzü geliştirmemiz çok kolaylık sağlayacaktır.

2- Tasarım Yapın.
Hadi canım, ne tasarımı ? bunun için evin bir salonunu boşaltmanıza falan gerek yok, internet üzerinden gayet güzel tasarım derslerini bedavaya alıp kendi tasarımlarınızı yapıp bunu internet üzerinden sata bilirsiniz, bu yolla hem oturduğunuz yerden para kazanmış olursunuz hemde üstteki konudaki gibi kendinizi geliştirmiş olursunuz.

3- Film İzleyin.

Bol bol yeni filmler, diziler araştırın bundan sonraki konu benim hangi dizileri izlediğim ve hangilerini öneririm onun hakkında olacak, kısaca boş zamanlarınızda güzel filmler açıp takıla bilirsiniz.

4- Egzersiz Yapın.
Dışarıda egzersiz yapmanın zevkini biliyorum ancak maalesef evde kapana kısıldık ve ölüm kalım savaşı veriyoruz bu yüzden evde kalıp sağlığımızı korumamız gerekmekte. Sabahları ve akşamları egzersiz yaparsak hem kaslarımızı hemde gücümüzü arttırmış ve güçlenmiş oluruz. ;)

5- Uyku Düzeninizi Koruyun.
Uyku düzeni hem salgın ile mücadelede hemde günlük yaşam için çok etkili bir faktör yazmadan duramadım. Uyku düzeni vücuttaki kan dolaşımından tutun beyinin ve kalbin çalışmasını bile etkileyen bir faktör. Gardınızı virüslere indirmeyin sürekli dinç kalın.

6- Ailenizle Zaman Geçirin
Bol bol vaktiniz var iken neden oyun oynayarak geçirmek istersiniz ki ?? Aileniz ile birlikte film geceleri, sessiz sinema, isim şehir... gibi oyunlar oynaya bilirsiniz çok zevkli vallahi.

7- Kitap Okuyun.
Kitap okumak zihninizi aktif tutar hem de size yeni bir şeyler katar. Bu yüzden okumaktan vazgeçmeyin.

Evet değerli forum kullanıcıları bu geceki konumuzda kısaca bu kadardı, sizler karantina döneminde neler yaptınız bunları yazarsanız sevinirim, konuyu beğendiyseniz ise beğenmeyi unutmayın kendinize iyi bakın. İyi geceler.
 
Üst